Zand RecyclingEagle BurgmannUnited RentalsMTOF milieutechniekAuma Benelux BVSPX FLOWMerrem & LaporteGrundfos NederlandBoode BV Waterwell SystemsOranjewoudQM Environmental Services LtdBar Instruments
KSB NederlandAll SolutionsASVDunlop HifexAKD Advocaten en NotarissenWatson MarlowEngineering BVXylem Water Solutions Nederland BVTENTE NV

ATPI BENOEMT NIEUWE NETWERKPARTNER IN ZWEDEN

ATPI BENOEMT NIEUWE NETWERKPARTNER IN ZWEDEN



SCHIPHOL-RIJK, 20 oktober 2016 - De ATPI Group, specialist op het gebied van zakenreizen en evenementen, breidt haar wereldwijde aanwezigheid van kantoren uit met Zweden. Scanworld, één van Zwedens grootste onafhankelijke Travel Management Companies verbindt zich hiermee aan het groeiende netwerk van de ATPI Group. Het nieuwe partnership versterkt de verdere uitbreiding van de groep met eigen kantoren in Denemarken en Noorwegen.



Graham Ramsey, CEO van de ATPI Group, licht toe:

"Scanworld heeft een sterke reputatie in heel Noord-Europa. Om in deze regio te blijven groeien, is het voor ons een strategische keuze om ze uit te nodigen voor ons netwerk. Op het gebied van cultuur en service is er een sterke fit tussen de beide bedrijven. Onze klanten profiteren van lokale kennis en ondersteuning, alsmede de hoogwaardige service waar onze beide bedrijven bekend om staan."



Magnus Linder, CEO van Scanworld, voegt toe:

"We staan bekend om onze professionele benadering van zakenreizen en zakelijke evenementen en kijken ernaar uit om onze klanten samen met het team van ATPI nog beter te kunnen bedienen."



De nieuwe samenwerking volgt op de recente acquisities door de ATPI Group in Nieuw-Zeeland en Australië plus de benoeming van nieuwe partners in landen als Turkije, Polen, Chili en de Balkan.



De ATPI Group heeft meer dan 100 kantoren wereldwijd en richt zich op zakenreizen, reizen voor de scheepvaart en energie sector, sport en corporate event management en online travel technologie.



Voor meer informatie over ATPI, kijk op www.atpinspires.com.