Zand RecyclingEagle BurgmannUnited RentalsMTOF milieutechniekAuma Benelux BVSPX FLOWMerrem & LaporteGrundfos NederlandBoode BV Waterwell SystemsOranjewoudQM Environmental Services LtdBar Instruments
KSB NederlandAll SolutionsASVDunlop HifexAKD Advocaten en NotarissenWatson MarlowEngineering BVXylem Water Solutions Nederland BVTENTE NV

Deelname Aqua Nederland Vakbeurs

Deelname Aqua Nederland Vakbeurs



Op 13, 14 en 15 maart 2018 vindt de Aqua Nederland Vakbeurs weer plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. HG Ulfima is ook dit jaar weer een van de exposanten die de nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, -management en -technologie presenteren. Voor u als belanghebbende in deze branche een uitgelezen mogelijkheid om nieuwe kennis en inzichten op te doen. Voor ons een gelegenheid om bestaande en potentiële nieuwe klanten te tonen waar we goed in zijn én om onze relaties in een informele setting te treffen.



Graag nodigen wij u uit om onze stand op de Aqua NL beurs te bezoeken. Niet alleen maken we dan graag van de gelegenheid gebruik om bij te praten, maar ook om u onze noviteiten te tonen die wij het afgelopen jaar hebben (door-)ontwikkeld.

We zien u graag op 13, 14 of 15 maart in de Evenementenhal in Gorinchem bij de Aqua Nederland Vakbeurs, standnummer H.117. Registreer u nu voor een gratis bezoek:

  1. Ga naar www.evenementenhal.nl/aquario-go

  2. Voer uw registratiecode in: 71800057309

  3. Vul uw gegevens in

  4. Na registratie ontvangt u uw e-tickets(s) per email

  5. Print uw e-ticket(s) uit en neem deze mee naar de vakbeurs